Організація надання соціальних послуг в умовах територіальної громади - Гапончук, Юлія Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Метою роботи є розроблення рекомендацій щодо підвищення якості надання соціальних послуг. Об’єктом дослідження є організація надання соціальних послуг. Предметом дослідження є зміст, форми і методи надання соціальних послуг. Розглянуто сутність, складові, проблеми, нормативно-правове забезпечення та зарубіжний досвід організації надання соціальних послуг; досліджено організацію надання соціальних послуг в Україні; проаналізовано особливості надання соціальних послуг в Луцькій міській територіальній громаді; сформовано власне розуміння поняття соціальні послуги, розроблено рекомендації щодо підвищення якості надання соціальних послуг.
Keywords: соціальний захист; соціальне забезпечення; соціальні послуги; територіальна громада