Неорганічна хімія. Частина І - Строк, Оксана Мар’янівна; Іващенко, Інна Алімівна; Петрусь, Ірина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально–методичне видання містить тематичний план лабораторного практикуму, перелік питань та задач до кожної теми, детальний опис виконання лабораторного експерименту до кожного заняття, список рекомендованої літератури. Видання четверте, перероблене, доповнене. Для студентів І курсу спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія, 161 Хімічні технології та інженерія; викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: хімія елементів; неорганічна хімія; властивості елементів; 546(075.8)