Особливості автентичності Турійського району Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович (Національний університет водного господарства та природокористування, 2020)
Досліджено атрактивність Турійського району Волинської області. Охарактеризовано сучасний стан розвитку художніх народних промислів як елементів автентичності історико-культурної спадщини.
Keywords: історико-культурна спадщина; художні народні промисли; Турійський район; Волинська область; історико-культурна спадщина; художні народні промисли; Турійський район; Волинська область