Інтегроване навчання дітей дошкільного віку - Бартків, Оксана Степанівна; Семенов, Олександр Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
На основі узагальнення науково-педагогічних досліджень й педагогічного досвіду розкриті теоретичні основи, методичні вимоги та практичні рекомендації з організації інтегрованого навчання в закладах дошкільної освіти. Подано навчально-методичні матеріали з підготовки студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» до вивчення курсу «Інтегроване навчання дітей дошкільного віку». Навчально-методичні рекомендації слугуватимуть настільною книгою для майбутніх вихователів та педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.
Keywords: дошкільна освіта; Інтеграція; підготовка майбутніх вихователів; 373.2.091.313(072)