Управління та поводження з відходами: конспект лекцій. - Лавринюк, Зоряна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні подано матеріали лекцій з освітнього компонента «Управління та поводження з відходами». Рекомендовано для здобувачів освіти освітнього рівня бакалавр, спеціальності 101 Екологія, освітньо-професійної програми «Екологія».
Keywords: Управління та поводження з відходами; 502.174.1:[351.777.61:628.4](075)