Формування стратегії управління інвестиційною діяльністю підприємства - Данилюк, Вікторія Вікторівна (Волинський національний уніерситет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні засади управління інвестиційною діяльністю підприємства, зокрема, визначено ключові підходи до аналізу інвестиційного процесу, розроблено класифікацію інвестиційної діяльності та досліджено фактори, що впливають на її ефективність. Особливу увагу приділено методичним підходам до оцінки управління інвестиціями, які забезпечують комплексний аналіз інвестиційної стратегії підприємства.
Keywords: управління інвестиціями; інвестиційна стратегія; інвестиційна діяльність; стратегічне планування; аналіз середовища