Основи інклюзивної освіти та методика викладання іноземної мови дітям з особливими потребами: програма нормативної навчальної дисципліни - Семенюк, Антоніна Афанасіївна; Semeniuk, A. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методика викладання іноземної мови дітям з особливими потребами» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки Бакалавр напряму середня освіта, спеціальності «Мова та література (англійська/німецька)». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методи, прийоми і засоби навчання іноземної мови у середніх навчальних закладах різного типу (загальноосвітні, спеціалізовані, школи-гімназії) І-ІІІ ступенів навчання
Keywords: інклюзивна освіта; методична компетенція; методика викладання