Методика вивчення віртуозних рухів в народно-сценічній хореографії: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Метою навчальної дисципліни є: накопичення та засвоєння ґрунтовних практичних знань з теорії народно-сценічної хореографії, а також набуття практичних навичок в виконанні танцювальної рухів підвищеної складності та вмілого і грамотного застосування набутих знань творчій діяльності майбутнього хореографа.
Methods of study virtuoso movements in the national scenic horeohrafiyi
Keywords: Мистецтво; Танець