Динаміка фізичної працездатності молодших школярів та її тижневі особливості в осінній період року. - Гаврилюк, А. П.; Gavrylyuk, A. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Висвітлено результати проведених експериментальних досліджень ижневої динаміки фізичної працездатності молодших школярів та проаналізовано її особливості в осінній період навчального року. Установлено, що протягом осіннього періоду навчального року фізична працездатність школярів 6−10 років (1−4-х класів) і динаміка її змін протягом тижня перебувають і відбуваються на низькому рівні, а також мають свої специфічні особливості. In the article illumination results of the conducted experimental researches of a week’s dynamics of physical capacity of junior schoolboys and its features are analysed in an autumn period of school year. It is set that during the autumn period of school year physical capacity of schoolboys 6−10 years (1−4 th classes) and a dynamics of its changes within a week is and takes place in a low level, and also has the specific features.
Dynamics of Physical Capacity of Junior Schoolboys and it a Week’s Features in an Autumn Period оf Year.
Keywords: молодші школярі; тижнева динаміка; фізична працездатність; осінній період; junior schoolboys; a week’s dynamics; physical capacity; autumn period