Потенціал і розвиток бізнесу - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Шостак, Людмила Василівна; Белінська, Лариса Вікторівна; Волинець, Ірина Григорівна; Грицюк, Наталія Олександрівна; Громко, Лілія Сергіївна; Данилюк, Тетяна Іллівна; Колосок, Андрій Мирославович; Левченко, Валентина Петрівна; Ліпич, Любов Григорівна; Мальцева, Вікторія Володимирівна; Миськів, Галина Василівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У посібнику розглянуто актуальні питання формування, оптимізації та оцінювання потенціалу бізнесу, управління ним в умовах економічної нестабільності, методичні та парктичні аспекти розвитку підприємством. Визначено графоаналітичну модель потенціалу та показано її використання при оцінці вартості бізнесу. Для наукових працівників, спеціалістів у сфері управління, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти. За допомогою навчального посібника спеціалісти у сфері економіки та управління мають можливість набути базової підготовки з питань потенціалу і розвитку бізнесу і навчитись оцінювати вартість підприємства.
Keywords: потенціал; розвиток; бізнес; інновації; конкурентоспроможність; соціальна відповідальність бізнесу; резерви зниження витрат; маркетинг