Іпотерапія як ефективний засіб у відновному лікуванні дітей з ДЦП - Ярута, Маргарита (My University, 2021)
Іпотерапія у системі реабілітації дітей з церебральним паралічем, з урахуванням індивідуальних рухових можливостей і особливостей рефлекторних поз при прийнятті вертикального положення, сприяє погашенню тонічних рефлексів, прискорює процес формування пози, ходьби і рухової активності.
Keywords: іпотерапія; відновне лікування; дитячий церебральний параліч