Соціальна відповідальність підприємницьких структур - Павлов, Костянтин Володимирович; Самойленко, Богдан Віталійович; Шабала, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР» для здобувачів освіти третього рівня вищої освіти за спеціальністю D7 Торгівля денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам третього рівня вищої освіти денної форми навчання.