Графічні техніки в підготовці майбутніх художників: новітні підходи та традиційні методи - Панфілова, Олександра Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Обґрунтовано актуальність та формування методичних орієнтирів навчання графічних технік у системі підготовки майбутніх художників із урахуванням сучасних викликів.
Визначено роль традиційних графічних технік у формуванні професійних компетентностей художників; проаналізувати новітні методи і прийоми викладання графіки; сформулювати принципи адаптивної методичної системи навчання графічним технікам.
Keywords: графічні техніки; майбутні художники; новітні технології; професійні компетентності