Щоденник звітної документації з проходження виробничої соціально-діагностичної практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.030102 – «Психологія» денної форми навчання - Мудрик, Алла Богданівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна; Mudryk, Alla B.; Pavliuk, Tetiana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У видання ввійшли методичні матеріали та документи, необхідні студентам факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для проходження виробничої соціально-діагностичної практики під час навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Для цілісного уявлення про означену практику у виданні представлені програма виробничої соціально-діагностичної практики, її опис, мета та основні завдання, етапи проходження та методи і засоби діагностики результатів практичної роботи, загальні вимоги до оформлення звітних матеріалів, критерії оцінювання знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам ОКР «бакалавр» напряму 6.030102 – «Психологія» денної форми навчання