Негативний вплив Інтернету на студентів педагогічних спеціальностей у процесі навчання - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (СНУ ім.Лесі Українки, 2015)
Результати опубліковані у статті базуються на дослідженні навчальної (у тому числі і проходження практик) та наукової діяльності студентів спеціальності «Початкова освіта» педагогічного інституту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Було виявлено та актуалізовано негативні впливи використання Інтернету на формування особистості майбутніх учителів початкових класів, їх професійні якості у процесі навчання (у тому числі – під час самостійної і наукової роботи, проходження практик).
Negative influencing of the interten on studets of pedagogical specialities in the process of teaching
Кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: Інтернет; негативний вплив Інтернету; початкова школа; педагог; primary school; negative influencing of the Internet