Популяризація історії України в YouTube у контексті російсько-української смислової війни. - Денисюк, Василь Іванович (Baltija Publishing, 2024)
У публікації досліджено проблему популяризація історії України в YouTube у контексті російсько-української смислової війни. Визначено головні тенденції визначеного питання, зокрема в україно-, російсько- та англомовному сегменті відеохостингу.
Keywords: YouTube; смислова війна; YouTube-канал