Розвиток силових здібностей учнів старших класів у процесі занять атлетичною гімнастикою - Феш, І. В.; Ніколаєв, С. Ю.; Phesh, I. V; Nikolaiev, S. U. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Стаття висвітлює проблему створення раціональної методики розвитку силових здібностей учнів старших класів засобами атлетичної гімнастики на уроках фізичної культури, що є одним із чинників підвищення їхнього рівня здоров’я, фізичної та розумової працездатності й гармонійного розвитку. The article is devoted to the question of the creation of rational method of the development of strength abilities of pupils of senior classes by means of the athletic gymnastics during the lessons of physical education. It is one of the factors of increasing their health level, physical and emotional efficiency and the harmonious development.
The Development of Strength Abilities of Pupils of Senior Classes During the Lessons of Athletic Gymnastics
Keywords: силові здібності; засоби атлетичної гімнастики; учні старших класів; ability; means of the athletic gymnastics; pupils of senior classes