Вікова психологія - Гошовський, Ярослав Олександрович; Hoshovskyi, Yaroslav O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Дані методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку особистості на всіх онтогенетичних щаблях.
Keywords: вікова психологія; провідний вид діяльності; сензитивний період; вікові новоутворення