Формування системи менеджменту якості на підприємстві в умовах воєнного стану - Цвяк, Вікторія Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні засади та практичні аспекти формування системи менеджменту якості підприємства в умовах воєнного стану. Об’єктом дослідження є логістична організація, діяльність якої в період 2022–2024 рр. відбувалась у складному економічному середовищі. Робота охоплює аналіз ключових підходів до побудови системи управління якістю, її складових і вимог, адаптованих до реалій кризового періоду.
Keywords: система менеджменту якості; логістика; воєнний стан; адаптація; управління ризиками; цифровізація; підприємство