Вплив державного регулювання на розвиток лізингових відносин в Україні - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Волинський національний університету ім. Лесі Українки, 2013)
У статті проаналізовано вплив держави на розвиток лізингу в Україні. На основі аналізу з’ясовано чинники, які визначають ефективність діяльності лізингових компаній, де основне місце відводиться державній економічній політиці, а також з’ясовано основні фактори, які формують попит і пропозицію на лізингові послуги. In article analyze the influence of country on the development in Ukraine. On the fundamental annalist determine the validly, what determineeffectiveness activity leases of company, when prominent place learn the countries economics policy, аnd also basis factors, what mound demand and proposal on the service of leasse.
Influence of Government Control is on Development of Leasings Relations in Ukrain
Keywords: лізинг; держава; державна економічна політика; лізингові послуги; lease; leases of company; countries economics policy; the service of leasse