Можливості використання програми Microsoft Forms бакалаврами економічного профілю у межах вивчення освітнього компонента «Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань» - Тоцька, Олеся Леонтіївна (ЛНТУ, 2023)
Описано можливості використання програми Microsoft Forms бакалаврами економічного профілю у межах вивчення освітнього компонента «Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань».
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; програма Microsoft Forms