Проєктна діяльність в психології - Коструба, Наталія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Курс «Проєктна діяльність в психології» спрямований на вивчення теоретичного аналізу вітчизняного та зарубіжного досвіду організації проєктної діяльності у психології, а також формування вміння оформляти аплікаційну форми проєктної заявки.
Keywords: Проєктна діяльність; психологія