Використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні теми «Похідна та її застосування» - Круковець, Антоніна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота присвячена дослідженню нових методик вивчення змістової лінії «Похідна та її застосування». Перший розділ магістерської роботи присвячений теоретичним та методологічним основам поняття похідної, другий – застосуванню інформаційно-комунікаційних технологій для організації діяльності для здобувачів освіти у процесі вивчення теми «Похідна та її застосування». Розглянуто динамічне середовище GEOGEBRA. Результати дослідження оформлені у вигляді тез доповідей на конференції «Професійна компетентність педагога: теорія , методика, практика».
Keywords: похідна; методика; geogebra; графік функції; навчання; ІКТ