Підготовка майбутніх вчителів до формування обчислювальних навичок і вмінь в учнів початкових класів - Іванців, Марія Іванівна; Ivantsiv, Mariia I. (Вінницький педагогічноий університет імені Михайла Коцюбинського, 2009)
У статті акцентується увага на методичну підготовку майбутніх вчителів початкових класів до формування обчислювальних навичок і вмінь в учнів початкових класі.
The preparation of future teachers of primary school for the formation of calculated skills and habits in the pupils of primary classes.
Роботу виконано на кафедрі теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: формування; навички; розумові дії; розгорнутість розумової діяльності; formation; skills; mental actions; habits