Управління операціями з експорту-імпорту: конспект лекцій - Милько, Інна Петрівна (My University, 2021)
У конспекті лекцій розглядаються питання особливостей формування світового ринку товарів та послуг, регулювання зовнішньоекономічної діяльності на національному і міжнародному рівнях. Представлено вимоги до організації зовнішньоторговельних операцій, укладання зовнішньоторговельних контрактів, пошуку партнерів за кордоном, форми виходу на закордонні ринки. Окреслено особливості визначення цін при здійсненні зовнішньоторговельних операцій і фінансові основи здійснення ЗТО. Рекомендовано студентам освітнього ступеня «магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Міжнародна торгівля товарами; Операції комерційної передачі технологій; 339.562/.564:005.91(07)