Рекреаційний потенціал історико-культурної спадщини Маневицької ТГ Волинської області - Слащук, Андрій Миколайович; Павлушенко, Микола Олександрович; Павлушенко, Олена Григорівна; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна (Харківський національний університет ім. Г.С. Сковороди, 2024)
Проведено дослідження історико-культурних ресурсів Маневицької територіальної громади (ТГ) Камінь-Каширського району Волинської області. Пріоритетом стало вивчення об’єктів археології, історії та культури, архітектури та містобудування, а також монументального мистецтва територіальної громади. Проаналізовано проблемні моменти розвитку історико-культурної спадщини ТГ, запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: рекреаційний потенціал; туризм; історико-культурна спадщина; пам’ятки археології; пам’ятки архітектури; Маневицька ТГ; Камінь-Каширський район; Волинська область; 911.3:[796.5:625.1](477.82-25)