Валентина Василівна Надольська [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. - Дейнека, Людмила Панасівна; Надольська, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
У біобібліографічному покажчику відображені основні віхи професійної діяльності доцента кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки, кандидата історичних наук В. В. Надольської. Видання розраховане на науковий загал, науково-педагогічних працівників, а також на здобувачів освіти факультетів і кафедр історичного профілю, працівників бібліотечних та музейних закладів.
Keywords: бібліографічні видання; 069(477.82)(092)(01)