Психологія педагогічних конфліктів: профілактика, діагностика, корекція - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент (ОК) «Психологія педагогічних конфліктів: профілактика, діагностика, корекція» включений до освітньої – професійної програми 053 «Психологія», рівень ВО «магістр» для здобуття психологічної освіти. Він відноситься до вибіркової дисципліни з циклу професійної та практичної підготовки фахівця з психології, а тому вивчається на заключному (6) курсі підготовки «магістр» після отримання базових знань з педагогічної психології та покликаний ознайомити здобувачів з можливими конфліктами у педагогічному середовищі та засобами їх попередження й усунення.
Keywords: педагогічний конфлікт; корекція