Управління поведінкою колективу підприємства - Козар, Дарина Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Україна, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні основи оцінювання ефективності управління поведінкою колективу підприємства. Досліджено сутність поняття «поведінка колективу», її складові, а також чинники, що впливають на її формування та динаміку в межах підприємства. Особливу увагу приділено вивченню ефективності управлінських рішень щодо формування корпоративної культури, мотивації, комунікації та лідерства як ключових інструментів впливу на поведінкові прояви працівників.
Keywords: управління поведінкою; колектив; підприємство; оцінювання ефективності управління поведінкою колективу; персонал