Дослідження 2011 р. на території Волинської та Рівненської областей - Златогорський, Олексій Євгенович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (Instytut Archeologii Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2012)
У статті проаналізовано результати археологічних досліджень на території Волинської та Рівненської областей експедиції ДП "Волинські старожитності" у 2011 р. пам'яток від епохи бронзи до пізнього середньовіччя, введено у науковий обіг 58 нових археологічних пам'яток.

The article is devoted to archaeological research conducted in the Volhynia and Rivne Raions by the expedition “Volhynian antiquities“ led by the author and S. Paniszk, W. Bajuk, S. Demediuk, D. Damiańczuk, W. Tkaczuk and A. Bardecki in 2011 at sites dating from the Bronze Age to the Late Middle Ages. 58 new sites were located by the researchers, and with regard to 26 sites, excavations were carried out
Research conducted in 2011, in the Volhynia and Rivne Raions
Keywords: "Волинські старожитності"; Волинь; бронзовий вік; ранньозалізний вік; римський час; ранньослов'янський час; пізнє середньовіччя; Ukraine; Volhynia and Rivne Raions; “Volhynian antiquities”; fieldwalking and excavation research; Bronze Age; Early Iron Age; the Roman period; the Early Slavic period; the Late Middle Ages