Творчі здібності як предмет наукових досліджень - Повх, Ольга Сергіївна (My University, 2025)
Проаналізовано феномен творчих здібностей як предмету наукових досліджень. Творчі здібності потрактовано як здатність людини проявляти оригінальність, нестандартне мислення та креативність у розв’язанні завдань, створенні ідей, мистецтві чи інших сферах діяльності.
Keywords: активність; здібності; креативність; творчість; творча діяльність; творчі здібності