Українська мова за професійним спрямуванням - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичні матеріали репрезентують комплексне вивчення дисципліни за матеріалами практичних занять. Запропоновано систему впрв, що забезпечують оволодіння нормами української мови, всіма стильовими тонкощами та формують у студентів уміння послуговуватися ними в діловій сфері. Спеціальні вправи розвиватимуть навички укладання документів із дотриманням етикету ділового спілкування. Уміщено термінологічний словник із зразками документів та літературу до курсу. Видання призначене для студентів факультету інформаційних систем, фізики та математики.
Keywords: норми української мови; стилі мови; ділові папери