Історія одягу й моди - Дейнека, Людмила Панасівна; Дмитренко, Алла Адамівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів з навчальної дисципліни «Історія одягу й моди», яку вивчають у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Історичний факультет, спеціальність "Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури". Подано бібліографічні матеріали по історії одягу й моди від найдавніших часів до ХІХ ст. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях, електронні ресурси.
Keywords: 85я1