Соціальна профілактика суїцидальної поведінки підлітків у закладі загальної середньої освіти - Ничіпко, Дарина Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У вступі обґрунтовано актуальність теми «Соціальна профілактика суїцидальної поведінки підлітків у закладі загальної середньої освіти»; визначено мету, завдання, об’єкт, предмет, наукову новизну, практичне значення одержаних результатів, апробацію результатів наукового дослідження. У змісті першого розділу визначено сутність, ознаки, види, форми суїцидальної поведінки підлітків; охарактеризовано фактори, причини виникнення та формування суїцидальної поведінки підлітків; обґрунтовано сутність, види, мету, завдання, зміст, форми, методи соціальної профілактики суїцидальної поведінки підлітків. У змісті другого розділу подано результати діагностики рівня сформованості суїцидальної поведінки підлітків, розроблено програму тренінгу та практичні рекомендації для підвищення ефективності соціальної профілактики суїцидальної поведінки підлітків у закладі загальної середньої освіти. Висновки містять чіткий виклад теоретичних і практичних результатів дослідження соціальної профілактики суїцидальної поведінки підлітків у закладі загальної середньої освіти.
Keywords: соціальна робота; соціальна профілактика суїцидальної поведінки підлітків