Алгоритми та структури даних : програма нормативної навчальної дисципліни - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «Алгоритми та структури даних» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім рівнем «бакалавр» циклу навчальних дисциплін загальної підготовки. Предметом вивчення навчальної дисципліни є сучасні та ефективні алгоритми обробки інформації, методи їх розробки, дослідження та аналізу; базові структури, що використовуються для представлення та обробки даних в пам’яті ЕОМ; реалізація таких структур даних на мовах програмування.
Програма навчальної дисципліни "АЛГОРИТМИ ТА СТРУКТУРИ ДАНИХ" підготовки бакалавра, галузей знань 12 Інформаційні технології, 11 Математика та статистика, 01 Освіта/Педагогіка, спеціальностей Комп’ютерні науки, Прикладна математика, Середня освіта (Інформатика) за освітньо-професійними програмами Комп’ютерні науки та інформаційні технології, Прикладна математика, Середня освіта. Інформатика
Keywords: Алгоритми; Структури даних