Підвищення спортивної майстерності зі спортивної ходьби (Частина ІІ) - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях розкрита структура побудови тренування, методи контролю за фізичною підготовленістю, засоби відновлення організму спортсменів та правила змагань зі спортивної ходьби. Подано питання для самостійного опрацювання за темами вивчення спортивної ходьби. Методичні рекомендації призначені для студентів факультетів фізичного виховання, інститутів фізичної культури й тих, хто відвідує спортивні секції вищих навчальних закладів І−ІV рівнів акредитації, тренерам, спортсменам.
Keywords: Засоби відновлення; медико-біологічні та психологічні засоби відновлення; правила змагань зі спортивної ходьби; 796:615.010 (072)