Закономірності розвитку фізичної культури - Цьось, Анатолій Васильович; Tsos, Anatolii V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Аналіз науково-методичної літератури, умов розвитку суспільства дав змогу визначити такі закономір- ності розвитку фізичної культури: відповідність історичним епохам та соціальним умовам; природовідпо- відність; вплив регіональних, національних і міжнаціональних компонентів фізичної культури. The analysis of scientific and methodical literature allowed to define such regularities of physical culture development as correspondence to historical epochs and social conditions, nature correspondence, influence of regional, national and international components of physical culture.
The Regularities of Physical Culture Development
Keywords: фізична культура; закономірності; розвиток; закони; physical culture; regularities; development; laws