Педагогіка і методика викладання інформатики : програма нормативної навчальної дисципліни - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни “Педагогіка і методика викладання інформатики” є узагальнення накопиченого у вітчизняній та зарубіжній педагогіці та методиці досвіду викладання інформатики у закладах освіти, аналіз ключових теоретичних питань, які висуває практика викладання, а також можливі напрями їх вирішення.
Програма навчальної дисципліни «Педагогіка і методика викладання інформатики» підготовки бакалавра, напрям підготовки 6.020303 Філологія (прикладна лінгвістика).