Індивідуально-диференційоване навчання молодших школярів на уроках літературного читання - Мосюк, Оксана Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено методику індивідуально-диференційованого навчання молодших школярів на уроках літературного читання; схарактеризовано індивідуально-диференційоване навчання молодших школярів як наукову проблему; з’ясовано сутність індивідуально-диференційованого підходу в навчанні молодших школярів; виявлено стан сформованості індивідуально-диференційованого навчання молодших школярів на уроках літературного читання; визначено вихідні позиції експериментально-дослідницького навчання; розроблено систему індивідуально-творчих завдань для здійснення диференційованого навчання молодших школярів.
Keywords: індивідуалізація; диференціація; індивідуальне навчання; диференційований підхід; читання; говоріння