Контекстуальна семантика назв осіб у романі В. Шевчука “Тіні зникомі” - Голоюх, Лариса Василівна; Goloyukh, L. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено особливості контекстуального функціонування назв осіб у романі В. Шевчука “Тіні зникомі”, зв’язки лексичної та стилістичної семантики цих лексем як компонентів художнього тексту. The article analyzes the peculiarities of the common names of people, lexical and stylistic connections as the components of fiction in the novel “Tini znykomi” by Valeriy Shevchuk.
Контекстуальная семантика наименований лиц в романе В. Шевчука “Тіні зникомі”
Contextual Semantics of the Common Names of People in the Novel “Tini Znykomi” by Valeriy Shechuk
Keywords: стилістична семантика; контекстуальна семантика; ідіостиль; stylistic semantics; contextual semantics; idiostyle