Мистецькі комп’ютерні технології : програма навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Лесик, Олександр Володимирович; Lelyk, Yaroslav R.; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Запропонована програма має на меті забезпечити випускника факультету мистецтв професійними вміннями та навичками роботи з комп’ютерними програмами Adobe Photoshop та ArchiCAD , при роботі над створенням дизайн проектів будинків та жилих приміщень, обробки фотографій. Зміст навчальної дисципліни передбачає засвоєння студентами знань, умінь та навичок у створенні дизайн проектів будь-якої складності у графічному редакторі ArchiCAD, та обобки фотографій і сприяє вирішенню таких завдань: засвоєння студентами прийомів обробки фотографій різних за складністю у програмах комп’ютерної графіки; ознайомлення студентів з основами поліграфії; формування у студентів вмінь обирати оптимальні інструменти для виконання завдань різних рівнів складності; ознайомлення студентів з основами текстурування і налаштування різноманітних інструментів для візуалізації об’єктів; ознайомлення студентів з основами налаштувань вище зазначених програм; навчання студентів з принципами підготовки до друку зображень будь-якої складності.
Програма навчальної дисципліни «Мистецькі комп’ютерні технології» підготовки магістрів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: Програма; Program; нормативна; normative; дисципліна; discipline; мистецькі комп'ютерні технології; Artistic computer technology