Методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу “Генетика” - Лісовська, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Кичилюк, Олександр Володимирович; Lisovska, N. P.; Vojtyuk, V. P.; Kotsun, L. O.; Kuzmіshyna, I. I.; Kychylyuk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Наведені методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу “Генетика” для студентів ІІ- III курсів заочної форми навчання біологічного факультету, які охоплюють основні розділи навчальної програми. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.
Keywords: генетика; методичні рекомендації