Глобальні ринки та конкуренція: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Сур'як, Алла Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з освітнього компонента «Глобальні ринки та конкуренція». Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», освітньої – професійної програми «Економіка довкілля та природних ресурсів» магістерського рівня підготовки
Keywords: глобальні ринки та конкуренція; методичні вказівки до практичних занять; 657.005.52