Фізична реабілітація осіб із гіперкінетичною формою дитячого церебрального паралічу - Стасюк, О.; Stasiuk, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано методики фізичної реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч. Зокрема, за результатами аналізу розглянуто вирішення проблем дітей із гіперкінетичною формою цього захворювання. Застосування методик фізичної реабілітації в комплексному лікуванні гіперкінетичної форми цього ефективним відповідно до її конкретної проблематики. This article deals with the methods of physical rehabilitation of children with cerebral palsy. Particularly, the results of the analysis are considered the decision of the problems of children with hyperkinetic form of the disease. Application of techniques of physical rehabilitation in the treatment of hyperkinetic form will be effective in accordance with its specific problems.
Physical Rehabilitation of Persons With the Hyperkinetic Form of Child's Cerebral Palsy
Keywords: фізична реабілітація; церебральний параліч; діти; лікування; physical rehabilitation; cerebral palsy; children; treatment