Проблеми реалізації договору сурогатного материнства - Коренга, Юлія Володимирівна; Korenha, Yuliia V. (ГО "Центр правових наукових досліджень", 2012)
В Україні проблема репродуктивного здоровя і репродуктивних прав на даний час знаходиться у центрі всезагальної уваги. Тому, дані тези присвячені питанням практичної реалізації договору сурогатного материнства.
Keywords: договір сурогатного материнства; допоміжні репродуктивні технології; сурогатна мати