Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька - Сачук, Софія Романівна (My University, 2024)
У роботі здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства міста Луцька. Автором з’ясовані передумови і чинники формування та розвитку готельно-ресторанної сфери міста, проаналізовано стан та динаміку розвитку готельно-ресторанного господарства діяльності міста, розроблено рекомендації щодо оптимізації готельно-ресторанного бізнесу та напрямів його удосконалення.
Keywords: готель; ресторан; готельно-ресторанний бізнес; сфера обслуговування