Методичні рекомендації до вивчення теми «Спектроскопія ЯМР» з дисципліни «Фізичні методи дослідження речовини» - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович; Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Дане видання містить передмову, теоретичні відомості, питання та завдання для самопідготовки та контролю знань, задачі на ідентифікацію речовин на основі спектрів ЯМР. Рекомендовано студентам спеціальностей 102 «Хімія» та 014 «Середня освіта (Хімія)».
Keywords: фізичні методи дослідження речовин; ядерний магнітний резонанс; 544