Безпека державних підприємств: які комп’ютерні програми сфери економіки дозволені до використання? - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2021)
Визначено комп’ютерні програми сфери економіки, дозволені до використання в діяльності державних підприємств згідно Переліку засобів технічного захисту інформації.
Keywords: санкції; комп’ютерні програми; Перелік засобів технічного захисту інформації; державні підприємства