Сталий розвиток еколого-економічної системи Волинської області - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Міністерство екології та природних ресурсів України, 2002)
У статті окреслені чинники та еколого-економічні особливості сталого розвитку суспільно-географічного комплексу Волинської області. Наголошується на необхідності еколого-економічних перетворень у суспільно-географічному комплексі області виходячи з сучасних екологічних і економічних реалій та пріоритетів. Пропонуються основні напрями екологічної конверсії господарства та виділяються 4 еколого-господарські райони в межах регіону.
Keywords: сталий розвиток; Волинська область; суспільно-географічний комплекс