Перспективи дослідження структури речення: граматика залежностей синтаксичних одиниць - Масицька, Тетяна Євгенівна (My University, 2025)
У статті з’ясовано перспективи комплексного аналізу реченнєвих структур через призму граматики залежностей; проаналізовано особливості взаємодії синтаксичних одиниць; виокремлено основні типи базових реченнєвих конструкцій.
Keywords: речення; синтаксична одиниця; синтаксична залежність